kaytanto

Meidan politiikkamme

Tämä tietosuoja- ja evästekäytäntö kertoo sinulle, miten käytämme meille lähetettyjä henkilökohtaisia tietoja tai verkossa keräämiämme henkilötietoja (evästeiden avulla)。Tämä käytäntö on saatavilla osoitteessa www.www.aequitas-cf.com

新西兰vs德国足彩2022世界杯杯预选赛Mape Plastics AB noudattaa aina sovellettavia tietosuojalakeja ja varmistaa, että henkilötietoja käsitellään luottamuksellisesti。新西兰vs德国足彩2022世界杯杯预选赛Mape Plastics AB ei luovuta henkilötietoja kolmansille osapuolille ilman ennakkosuostumusta, ellei laissa tai toimivaltasten viranomaisten oikeudellisesti sitovassa päätöksessä muuta mainita, ellei tässä erikseen mainita。

新西兰vs德国足彩2022世界杯杯预选赛Mape Plastics AB käsittelee seuraavia henkilötietoja:

  • 尼米,puhelmaeo ja sähköposti pyyntöä varten, kun täytät lomakkeen verkkosivustollamme www.www.aequitas-cf.com
  • IP -osoitteesi virtaviivaistamaan sivustomme käyttöä
  • Jos otat yhteyttä 新西兰vs德国足彩2022世界杯杯预选赛Mape Plastics AB: hen, tallennamme kirjeenvaihtoa tai kommentteja, jotka voivat sisältää henkilökohtaisia tietoja, tarjotaksemme parempaa palvelua, Jos otat yhteyttä Mape Plastics AB: hen uudelleen。

Hoidon laillisuus

新西兰vs德国足彩2022世界杯杯预选赛日军塑料阿瑟:

Käsittele henkilötietojasi laillisesti, oikein ja avoimesti。Kerää henkilötietojasi tässä käytännössä määriteltyihin ja laillisiin tarkoituksiin, emmekä käsittele henkilötietojasi millään tavalla, joka on ristiriidassa näiden tarkoitusten kanssa。Kerää ja käsittele henkilötietoja, jotka ovat riittäviä, relevant antteja ja tarpeellisia tarkoituksiin, joita varten ne kerätään ja käytetään。Käsittele henkilötietojasi凡尼安在välttämätöntä tarkoituksiin, joita varten ne在kerätty。Ryhdy asianmukaisin teknisiin ja组织者toimenpiteisiin estääksesi luvattoman pääsyn, laittoman käsittelyn ja luvattoman tai tahattoman henkilötietojen kaoamisen, tuhoutumisen tai vahingoittumisen ja varmistaaksesi asianmukaisen turvallisustason。Ryhdy kaikkiin kohtuullisiin toimiin varmistaaksesi, että henkilökohtaiset tietosi ovat oikein ja päivitetään viipymättä, jos 新西兰vs德国足彩2022世界杯杯预选赛Mape Plastics AB: lle ilmoitetaan tai muutoin tulee tietoon virheellisistä tiedoista。Poista pyynnöstä henkilötiedot ilman tarpeetonta viivytystä, ellei ole oikeudellisia syitä jatkaa käsittelyä,

  • Rajoita pyynnöstä hoitoa, ellei ole lainmukaista syytä jatkaa hoitoa。
  • Kerro pyynnöstä, mitä henkilötietoja 新西兰vs德国足彩2022世界杯杯预选赛Mape Plastics AB on käsitellyt tavanomaisessa ja koneellisesti luettavassa muodossa。

Oikeudellinen perusta hoidolle

新西兰vs德国足彩2022世界杯杯预选赛Mape Plastics AB kerää ja käsittelee henkilötietojasi suostumuksesi perusteella ja siinä laajuudessa。

Jos ja siinä määrin kuin kyselysi johtaa sinun ja 新西兰vs德国足彩2022世界杯杯预选赛Mape Plastics AB: n väliseen sopimukseen, pyyntösi yhteydessä kerättyjä ja käsiteltyjä henkilötietojasi käsitellään siinä määrin kuin on tarpeen Mape Plastics AB: n kyseisen sopimuksen mukaisten velvoitteiden täyttämiseksi。Lisäksi 新西兰vs德国足彩2022世界杯杯预选赛Mape塑料AB käsittelee henkilötietojasi siinä määrin kuin Mape塑料AB on velvollinen tekemään niin lain tai viranomaisen päätöksen perusteella。

Henkilotietojen avustaja

新西兰vs德国足彩2022世界杯杯预选赛Mape Plastics AB sallii henkilötietojen avustajan käsitellä kaikkia henkilötietoja sekä tallennuksen että järjestelmien käytön kautta。Henkilötietojen avustaja voi myös lukea, järjestää ja lähettää henkilökohtaisia tietoja 新西兰vs德国足彩2022世界杯杯预选赛Mape Plastics AB: n ohjeiden mukaisesti。Henkilötietojen avustaja käsittelee henkilötietojasi vain palvelimilla, jotka ovat EU-ETA-rajan sisällä ja joita个人数据助理valvoo。

Evästeet-ovat kolmansia osapuolia riippumatta 新西兰vs德国足彩2022世界杯杯预选赛Mape Plastics AB: stä käyttää evästeitä tarjotakseen käyttäjäystävällisemmän verkkosivuston。Kolmannen osapuolen evästeitä (esim。谷歌Analytics tai muut työkalut) voidaan käyttää myös analytiikkaan ja / tai liikenteen parantamiseen ja vierailuun。

Jos et halua evästeiden asennusta tietokoneellesi tai haluat rajoittaa tällaisten tietojen käsittelyä, selaimesi voi joissakin tapauksissa sallia IP -osoitteesi poistamisen käytöstä tai anonymisoinnin。

Turvallisuus

新西兰vs德国足彩2022世界杯杯预选赛Mape Plastics AB varmistaa, että asianmukaiset tekniset ja organizer iset toimenpiteet toteutetaan henkilötietojesi suojaamiseksi luvattomalta käytöltä tai tuhoamiselta, laittomalta käsittelyltä tai tahattomalta katoamiselta tai vahingoittumiselta。新西兰vs德国足彩2022世界杯杯预选赛Mape Plastics AB käyttää suojattua palvelinta, jossa henkilötietojasi käsitellään, ja se rajoittaa pääsyä henkilötietoihin organizaatiossa。Henkilötietojen käyttöoikeus annetaan虚空组织henkilöille ja henkilötietojen avustajalle, joiden ainoa tarkoitus on hoitaa tehtävänsä。

Muutokset提拉tietosuojakaytantoon

Yritys AB varaa oikeuden muuttaa tätä tietosuojakäytäntöä tarpeen mukaan esimerkiksi noudattaakseen lakeja ja määräyksiä。Tällainen muutos julkaistaan 新西兰vs德国足彩2022世界杯杯预选赛Mape Plastics AB: n verkkosivuilla。

Ottaa yhteytta

新西兰vs德国足彩2022世界杯杯预选赛Mape Plastics AB, Sågvägen 6, SE-506 40 Borås

师:+46 33 41 70 30sahkoposti:info@www.aequitas-cf.com